support

For Trave Development er det vigtigt at kunderne ved, at den aftalte pris er fast. Ingen ekstra regninger. Har vi lavet et projekt for dig, og din løsning har brug for nogle rettelser som f.eks. ændring af nogle informationer, tilføjelser til produktbeskrivelser osv. skal det ikke koste dig noget. Du kan altid skrive en mail til os på support@travedevelopment.dk.

Man bør gøre det man er passioneret omkring, det gør vi. Derfor sørger vi for at hele hjemmesiden kører, og skulle der komme nogle problemer eller skulle du have brug for hjælp, skriver du bare en mail, så vender vi hurtigt tilbage.

fjernsupport

Som en ekstra ydelse, tilbyder vi også fjernsupport i form af TeamViewer. Dette gør at vi nemt og hurtigt kan hjælpe dig, skulle du have glemt hvordan nogle ting gøres på siden. TeamViewer gør at vi kan styre din computer, mens du ser på, samtidig med at vi har en telefonsamtale eller et skypeopkald. Derved kan du hurtigt blive sat ind i, hvordan det bliver gjort.

Ønskes sådan en aftale, bedes du skrive til support@travedevelopment.dk, hvorefter vi kontakter dig og fortæller, hvordan det kommer til at foreløbe.